MT4 Platform


FXORO büszkén kínálja hűséges kereskedői számára a MetaTrader 4 kereskedési felületet, mely a világ egyik legelismertebb platformja, és melyet több száz bróker használ világszerte. Az MT4 platform az egyik legfejlettebb technológiával rendelkező platfrorm , illetve az egyik legstabilabb és legbiztonságosabb. Ez nem egy véletlen döntés volt, az MT4 fejlett technológiájának köszönhetően, a kereskedőknek lehetőségük van nyitni és zárni pozíciókat, anélkül, hogy a platform stabilitása miatt aggódnának. Ez az egyik legmegbízhatóbb és legfejlettebb platform a piacon. A kereskedői felület felhasználóbarát mind a kezdő és haladó kereskedők számára.

ELŐNYÖK

  • Felhasználói Tapasztalat: Felhasználóbarát felület, mely lehetővé teszi kezdő és haladó kereskedők számára, hogy könnyedén és kényelmesen kereskedhessenek. 
  • Chartok: A felhasználóbarát felület mellet a platform fejlett chart opciókat is biztosít. Ez természetesen lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy technikailag elemezzék a piaci mozgásokat. 
  • Autómatizált kereskedés: Algoritmikus kereskedés (autómatizált kereskedés) az egyik legerősebb alkotóeleme az MT4-nek, mely segít kereskedőinknek kereskedési stratégiájuk, Expert Advisor-aik és technikai indikátoraik fejlesztésében. Ezzel is kiküszöböl minden technikai és kereskedési akadályt.
  • Termékek széles választéka: Az MT4 platform úgy lett megalkotva, hogy a kereskedőknek lehetőségük legyen számos devizapárral és más árutőzsde, határidős termék vagy részvény egyidejű kereskedésére.
  • Nyelvek: Az MT4 platform lehetőve teszi, hogy elérhető legyen több nyelven is.
  • Kommunikácó: Az MT4 platform lehetővé teszi az éles idejű kommunikációt a bróker és ügyfél között, ezáltal lehetőséget biztosítva üzenetek, jelzések küldésére.
  • Alacsony Erőforrás: Az MT4 platfrom meglehetősen alacsony erőforráson fut, ezzel is lehetővé téve, hogy gyorsabban reagáljon a kereskedő megbízásaira.
  • Profilok: A kereskedőknek lehetőségük van figyelemmel követni a számla egyenlegüket, kereskedési történetüket, hozzáférési részleteket, jelszó információjukat.
  • Biztonság: Az MT4 platfrom rendkívül biztonságos, illetve a kereskedő és szerver közti adatcsere 129 -bit gyorsasággal történik. A kereskedő IP címe teljes mértékben rejtett marad.

 

 

 

 

 

Error: Form contains errors