A sikerünk története

 

A brókercég 2012-ben alakult egy csoport fiatal vállalkozó által, akik a pénzügyi világban szerezték tapasztalatukat. FXORO villámgyorsan központi szereplőjévé vált a pénzügyi piacnak cégvezetőinek és a brókeri tranzakciókhoz való hozzáállásuknak köszönhetően.

FXORO, mint Ciprusi Befektetési Cég (CIF) az MCA Intelifunds Ltd. márkája, mely a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdei Felügyelet által szabályozott. Engedélyszám: 126/10.

FXORO büszke arra, hogy széles skálájú FX és CFD termékeket biztosít, mindezt vezető technológiával és professzionális dolgozóival elérve, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa kereskedői számára.

FXORO úgy gondolja, hogy más, mint a többi brókercég köszönhetően az éles-idejű margin védelmének, automatikusan végrehajtott kockázat kezelésének, negatív egyenleg elleni védelmének, míg teljes margin használatot biztosít.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy FXORO nem kezel ügyfélportfóliót, és nem biztosít semmilyen természetű kereskedési konzultációt.

Amennyiben bármilyen további kérdései merülnének fel FXORO és szolgáltatásait illetően, kérjük, bátran vegye fel a kapcsolatot velünk a [email protected] email címen.