Aranyrúd - Lejárt

Az Ön lojalitása aranyat ér számunkra!

Az FXORO-nál a lojalitás egy nagyon fontos érték, melyet mindennél jobban értékelünk. Kereskedjen részvényekkel, indexekkel, forexel és nyersanyagokkal az FXORO-nál és használja ki az új Lojalitási promóciónkat!

Hogy megmutassuk, milyen nagyra értékeljük az ügyfeleink lojalitását, úgy döntöttünk, hogy új szezonális promóciót vezetünk be.

A lojalitási promóciónk során, megjutalmazzunk az összes olyan ügyfeleinket, akik nagyobb volument kereskednek, mint 2500 lot. A speciális ajándék nem más, mint 1 uncia tiszta aranyrúd FXORO oroszlánnal gravírozva, melynek értéke 1300 US dollár.

Nincsen szükség nyomtatványok kitöltésére, csupán annyi a teendője, hogy kereskedjen! Minél többet kereskedik, annál többet keres!

Még egy fontos információ - Önnek továbbra is lehetősége van részt venni más FXORO által kínált promóciókban is! Kezdje el a kereskedést az aranyrúdért most!

 

 

Feltételek és Kikötések 

1. Az FXORO Aranyrúd kampány 2016. December 1-től egészen 2017. Február 28-ig tart.
2. A kampány elérhető minden FXORO ügyfelünk számára, akiknek kereskedési számlája jóvá lett hagyva és aktív.
3. Ahhoz, hogy biztosíthassuk az Ön számára az Aranyrudat, minimum 2,500 lot lekereskedett volumen szükséges a kampány alatt.
4. Azon megbízások, melyek kevesebb, mint 3 percig vannak megnyitva, nem számítanak bele a szükséges volumenbe.
5. Csupán azok a megbízások lesznek beleszámítva az aranyrúd promócióba, melyek megfelelnek a minimum pozíciónyitásra vonatkozó kikötésnek.
6. A nyeremények 1 héten belül lesznek elszállítva a nyertesek számára, attól számítva, hogy a nyertesek ki lettek hirdetve.
7. FXORO-nak jogában áll bárkit kizárni a kampányból, amennyiben visszaélés gyanúja merülne fel.
8. FXORO-nak jogában áll megváltoztatni a kampány Feltételeit és Kikötéseit illetve megszüntetni a kampányt.
9. Az ügyfeleknek lehetőségük van részt venni minden más FXORO által kínált kampány/bónusz promócióban.
10. A nyeremény ki lesz szállítva arra a postai címre, ahová azt az ügyfél kéri az igénylőlapon. Minden szállítási költség, adó/vámdíj az ügyfelet terheli.
11. FXORO nem vállal felelősséget a szállítás során felmerülhető esetleges károkért.
12. FXORO -nak jogában áll felhasználni a promóció eredményeit hirdetési kampány céljából.
13. A fent említett Kampány Feltételeit és Kondícióit szükséges elolvasni és elfogadni a kampányban való részvétel esetén.

Error: Form contains errors