Kereskedjen Magabiztosan!


FXORO teljes mértékben szem előtt tartja befektetőinek biztonságát illetve keményen dolgozunk azért, hogy a lehető legjobb ügyfélszolgáltatást biztosíthassuk. Ügyfeleink magabiztosak és nyugodtak lehetnek, tudatában annak, hogy minden szükséges óvintézkedést megteszünk, hogy védjük őket a magas piaci volatilitástól.

Az alábbiakban találhatja, hogy milyen biztonsági intézkedéseket teszünk ügyfeleink védelmének érdekében:

 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
  Ez egy jogilag kötelező érvényű politika, mely garantálja, hogy ügyfeleink számlájának egyenlege nem lesz mínuszos, tehát a kereskedők nem veszíthetnek többet , mint amennyit befektettek extrém volatilitás esetén.
 • Óvatos Kockázat Kezelés
  Képzett pénzügyi csapatunk gondoskodik arról, hogy ügyfeleink és brókercégünk soha ne legyen túlságosan kitéve bármilyen monetáris megszakításnak. Teljes mértékben fel vagyunk szerelve, hogy a legprofesszionálisabb módon kezeljük a piaci instabilitást a normál kereskedési szolgáltatásaink megszakítása nélkül.
 • Befektetői Védelem
  Az FXORO a Befektetői Kárpótlási Alap (ICF) tagjaként, ügyfeleink kártérítésre jogosultak a fizetési képtelenség / pénzügyi kötelezettség teljesítésének elmaradása esetén.
 • Azonnali Margin Védelem
  FXORO automatikus intézkedéseket és fejlett technológia rendszert használ, hogy biztosítsuk ügyfeleink számára a kereskedési számlájuk teljes marginjának felhasználását. Ugyanakkor, folyamatosan figyelemmel követjük limit megbízásokat a nagív egyenleg elkerülése érdekében.
 • Bankszámla Szegregáció
  FXORO ügyfeleinek tőkéje egy, a brókercég tőkéjétől teljesen elkülönített bankszámlán/bankszámlákon taláható a világ vezető bankjainál.

Ezek az egyedi biztonsági intézkedések, kiváló kereskedési kondícióink illetve professzionális ügyfélszolgálatunknak köszönhetően FXORO a piac egyik vezető brókercége. Elkötelezettek vagyunk, hogy továbbra is a legmagasabb fokú biztonsági intézkedéseket biztosíthassuk és hogy ügyfeleink érdekét tartsuk szem előtt.

Error: Form contains errors