Szabályozások


Ciprusi Befektetési Cég (CIF)

MCA Intelifunds Ltd. Engedélyezése/Szabályozása.

MCA Intelifunds Ltd, melynek márkája "FXORO", ("FXORO") regisztrált, mint Ciprusi Befektetési Cég (CIF), engedélyezett illetve szabályozott a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdei Felügyelet által. CYSEC Engedélyszám: 126/10.

FXORO köteles betartani és követni az Európai Pénzügyi Eszközök Piacairól Szóló Irányelv (MiFID) előírásait; Ciprusi Befektetési Szolgáltatások és Tevékenységek illetve a Szabályozott Piacok Törvénye 2007 (Law 144 (I) / 2007).

FXORO engedéllyel rendelkezik az alábbi Befektetési Szolgáltatások biztosítását illetően, betartva a Törvény 144 (I)/2007) I részének, harmadik függvényét:

 1. Egy, vagy több pénzügyi instrumentum megbízásának fogadása és továbbítása
 2. Ügyfél általi megbízások végrehajtása

FXORO engedéllyel rendelkezik, az alábbi Kiegészítő Szolgáltatások biztosítását illetően, betartva a Törvény 144 (I)/2007) I részének, harmadik függvényét:

 1. Pénzügyi Instrumentumok őrzése és adminisztrációja az ügyfél számláját illetően, beleértve a letét megőrzését és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat, mint készpénz/biztosíték kezelése
 2. Deviza szolgáltatások, melyek szorosan kapcsolódnak a pénzügyi befektetések biztosításához

FXORO engedéllyel rendelkezik a felettébb említett befektetési lehetőségek biztosításához és kiegészítő szolgáltatásokhoz az alábbi Pénzügyi Instrumentumokat illetően betartva a Törvény 144(I)/2007) I részének, harmadik függvényét:

 1. Opciók, határidős termékek, swapok, határidős kamatlábak - megállapodások és bármely más származtatott szerződések értékpapírok, devizák, kamatlábak vagy hozamokra vonatkozóan, vagy más származtatott termékek, pénzügyi indexek vagy pénzügyi intézkedések, melyek fizikailag vagy készpénzben végrehajtandóak
 2. Opciók, határidős termékek, swapok, határidős kamatláb-megállapodások és bármely más származtatott szerződések árutőzsdét illetően, melynek készpénzbeli végrehajtása követelmény, vagy végrehajtandó készpénzben az egyik fél választása alapján (máskülönben végrehajtható, mint alapvégrehajtás, vagy szerződés megszűnésének következtében)
 3. Származtatott instrumentumok a hitelkockázat transzferálására
 4. CFD termékek
 5. Opciók, határidős termékek, swapok, határidős kamatláb - megállapodások és bármely más származtatott szerződések éghajlati változókra, fuvardíjakra, kibocsátási egységre, inflációs rátára vagy más hivatalos gazdasági statisztikára vonatkozóan, melyek készpénzbeli végrehajtása követelmény vagy végrehajtandó készpénzben az egyik fél választása alapján (máskülönben végrehajtható, mint alapvégrehajtás, vagy szerződés megszűnésének következtében). Valamint bármely más származékos ügyletek vagyonra, jogokra, kötelességekre, indexek és intézkedésekre vonatkozóan, melyek nem szerepelnek ebben a részben, azonban rendelkeznek más származékos ügyletek karaktereivel és kereskedhetőek a szabályozott piacon vagy MTF-en, illetve végrehajthatóak elismert elszámoló házak által vagy általános margin call vonatkozik rájukFXORO az alábbi pénzforgalmi szolgáltatókkal működik együtt:

 1. Safecharge Limited, mely a Ciprusi Központi Bank által engedélyezett
 2. Powercash21 Limited, mely a Ciprusi Központi Bank által engedélyezett
 3. Optimal Payment Marchant Services, mely az Isle of Man Pénzügyi Felügyeleti Bizottság által engedélyezett
 4. Skrill Ltd. mely az Egyesült Királyság Pénzügyi Magatartási Hatósága által engedélyezett