MT4

FXORO se mândrește cu faptul că poate oferi traderilor fideli platforma de tranzacționare MetaTrader 4, definită ca un adevărat standard de piață și utilizată de sute de brokeri din întreaga lume. MT4 este recunoscută ca fiind cea mai avansată platformă din punct de vedere tehnologic, precum și cea mai fiabilă din punct de vedere al stabilității și securității. Aceasta nu a fost o decizie întâmplătoare, platforma MT4 oferă tehnologie avansată, precum și securitate sporită, astfel încât traderul poate deschide poziții în piață fără sa-și facă griji de stabilitatea platformei. Aceasta este cea mai avansată și de încredere platformă disponibilă pe piață; interfața este prietenoasa si intuitiva și reprezintă o opțiune atractivă atât pentru traderii noi, cât și pentru cei cu experiență.

AVANTAJE

  • Experiență în utilizare: Interfață extrem de  prietenoasă cepermite traderilor noi dar și celor cu experiență să tranzacționeze pe piețele financiare cu usurința si confort.
  • Grafice : În plus, față de caracteristicile de tranzactionare avansate și ușor de utilizat, platforma MT4 oferă, de asemenea, excelente abilitați pentru studiul graficelor.  Aceasta permite traderilor să analizeze simultan aspectele tehnice ale pieței. Traderii pot, de asemenea, să tranzacționeze direct de pe grafic dacă doresc acest lucru.
  • Tranzacționare automată: tranzacționarea algoritmică ( tranzacționare automată ) este una dintre cele mai puternice caracteristici ale MT4 ce permite traderilor să dezvolte, să testeze și să aplice Expert Advisors și indicatori tehnici. Se elimina astfel orice obstacole în activitatea de analiză și de tranzacționare.
  • Gamă larga de produse: Platforma MT4 a fost proiectată pentru a îngloba toate perechile valutare, precum și capacitatea de a se tranzactiona și pe alte piețe, cum ar fi mărfurile, contractele futures și acțiuni.
  • Limbi straine : platforma MT4 dar și toată baza sa de date sunt disponibile in zeci de limbi straine.
  • Comunicare: Platforma MT4 incorporeaza instrumente de comunicare avansate pentru brokeri pentru a posta mesaje și să poată comunica cu comercianții lor în timp real.
  • Resurse minime: platforma MT4 necesită resurse minime, ceea ce înseamnă că păstrează capacitatea PC-ului utilizat de trader la un nivel maxim, fara întreruperi. Acest lucru permite platformei să reacționeze mai rapid și face posibilă punerea în aplicare a cererilor traderilor imediat.
  • Profile: Utilizatorii pot vizualiza informațiile de cont din cadrul interfeței platformei actuale, cum ar fi soldul contului, istoricul de tranzacționare, detaliile de acces, precum și informații despre parole.
  • Securitate: MT4 este o platformă extrem de sigură ce criptează datele între trader și server cu o cheie de siguranță de 128 de biți. Adresa IP a traderului este, de asemenea, complet ascunsă.

 

Error: Form contains errors