Tranzacţionează cu încredere

FXORO este extrem de conștient și atent în ceea ce privește securitatea clienților săi și muncim din greu pentru a oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Clienții nostri pot avea încredere că vom pune în aplicare măsuri speciale de siguranță pentru a-i proteja de volatilitatea ridicată din piață.
Mai jos, veți găsi câteva dintre măsurile pe care le luăm în mod regulat pentru protecția clienților noștri:

 • Protecție împotriva Balanței Negative
  Aceasta este o politică cu caracter juridic obligatoriu care garantează că toate conturile clienților nostri nu pot intra pe minus, așa că traderii nu vor pierde mai mult decât au investit, chiar și în cazurile de volatilitate extremă.
 • Administrare Atentă a Riscului
  Echipele noastre sunt pregătite să se asigure că toți clienții noștri și partenerii de afaceri nu sunt expuși excesiv la mișcările majore de piață. Suntem bine pregătiți să abordăm instabilitatea pieței fără a avea impact în serviciile noastre de tranzactionare obișnuite.
 • Protecția Investitorului
  FXORO este membră a Fondului de Compensare a Investitorilor (ICF). În consecință, în cazul puțin probabil al unui eșec sau o instabilitate a companiei care ar putea împiedica îndeplinirea obligațiilor financiare, clienții noștri pot fi eligibili pentru a primi despăgubiri. Vă rugăm să apăsați aici pentru informații suplimentare.
 • Protecție Imediată a Marjei
  FXORO folosește măsuri de precauție automate și tehnologie avansată pentru a se asigura că toți clienții noștri pot utiliza integral marja pe conturile lor de tranzacționare. Totodată, limitele sunt monitorizate atent pentru a evita soldul negativ al contului.
 • Segregarea Conturilor Bancare
  Toate fondurile clienților FXORO sunt separate de capitalul companiei și sunt ținute în bănci importante din piață pentru o protecție maximă.

Aceste măsuri unice de securitate, precum și condițiile noastre excelente de tranzacționare, dar și serviciile pentru clienți incomparabile, permit FXORO să rămână un lider de piață în acest domeniu. Ne-am angajat continuăm oferim clienţilor noştri cele mai înalte standarde de securitate şi urmărim în orice moment ca interesul lor fie mai presus de orice.

Error: Form contains errors